• Restaurant Sagastua

  • Lokale råvarer i verdensklasse

  • Rett fra havet

  • Dekket til fest

  • Sommeridyll

  • Kortreist

Velkommen «hjem» til oss. Sagastua er innredet med inspirasjon fra Tilrems lange historie, med langbord og åpnet ildsted og sitteplasser til 56 personer. Men i huset finnes flere små rom så totalt er det plass til 96 personer. Våre kokker tilbereder gjerne en flere retters kveldsmeny basert på lokale råvarer fra bønder, fjord, urtehage, skog og fjell! Disse menyene ligger i øvre sjikte når det gjelder både smak og innhold - det lille ekstra, som man ofte forventer av slike menyer. Dette er midt i blinken når det er noe spesielt som skal feires, eller man ønsker å kose seg litt ekstra. Vi serverer gjerne vinpakker som er spesielt utvalgt til smakene. Vi har ingen faste menyer og bruker råvarer som er tilgjengelig alt etter årstid. Kaffen kan nytes i finstuens lune brokademøbler og blant våre familiefotografier.

Bordbestilling minst et døgn i forkant, minimum åtte personer utenom sommersesong. Men hos oss er det stadig besøk, så om kjøkkenet er i gang er det nok plass til deg og dine også selv om dere er færre. Ta en tlf. så ser vi om det kan ordne seg. PS: I sommersesongen er det 5 retters kveldsmeny hver kveld kl 19.00 (ingen minsteantall)

Meny

servering.jpg
 

Akevittbar

Våren 2012 ble Hildurs Urterarium som den eneste i vårt distrikt sertifisert som akevittbar.

Vi kan derfor tilby et bredt utvalg av spennende akevitter og har alltid en plass mellom 40-50 forskjellige typer å velge i.

Kontakt oss for bordbestilling!