Choose language: nben

Opplev Helgeland

Sør-Helgeland kan tilby mange forskjellige aktiviteter og opplevelser. Under kan du finne tips om hva annet du kan finne på i samme slengen som du er her hos oss!

Avstander:  Brønnøy lufthavn 8,7 km.    Ferjeleie Vennesund 50.5 km        Ferjeleie Horn 7.6 km

Bussutleie: Torghatten trafikkselskap,  Sømna bussreiser

Visit Helgeland
Visit Helgeland er en nettportal drevet av Helgeland Reiseliv AS. Her kan du finne ut hva som skjer og hva du kan gjøre rundt omkring på Helgeland. Overnatting, aktiviteter, attraksjoner, mat & drikke – alt hva du måtte ønske!

Himmelsk Sidesprang
Et himmelsk sidesprang er et nettverk av små bedrifter som jobber for og med turister på Helgeland. Kontakt en av oss for mer informasjon, eller besøk vårt nettsted. Her kan du sette sammen din egen opplevelsespakke, midt i Norge.

Vi sier som Bøygen: Gå utenom. Legg en sving, ei langhelg, eller en ferie – utenom lysløypa. Før du raser av gårde med strømmen mot Lofoten og Nordkapp: Spring til side.

Kystriksveien
Kystriksveien fra Steinkjer til Bodø er av mange kalt verdens vakreste turistveg. Turen byr på flotte opplevelser både for den som kjører egen bil og kanskje ikke minst deg som velger å ta sykkelen fatt. Langs ruta vil du møte mange kjente severdigheter som Torghatten, De Syv Søstre, Svartisen og Saltstraumen. De ligger som perler på en snor og er lett tilgjengelige.

Vega Havhotell
Det Vega som de fleste av oss kjenner til, handler om noen flotte sommeruker. Men denne frodige Verdensarvøyen, lengst ute mot Atlanterhavet, er fantastisk hele året. Her veksles det mellom dramatikk og stillhet i et stadig pågående naturskuespill. Vi er stolte av å kunne ønske deg velkommen til vårt lille hotell, i flotte omgivelser med havet tett på. VegaHavhotell ligger ved nord-vestsiden av Vega, på Viksås mellom skog, fjell og hav.
Kart

Torghatten Kurs- og Feriesenter
Torghatten Kurs- og Feriesenter ligger ved foten av regionens mest kjente fjell; Torghatten. Her finner du Campingplass, Kurs- og Konferansesenter, restaurant og souvernirbutikk.
Kart

Galeasen Hotell
Galeasen Hotell ligger i sentrum av Brønnøysund, like ved anløpet for hurtigruten og busstasjon. Byens drosjesentral ligger i samme bygget som hotellet og Brønnøy lufthavn ligger ca 2 km unna. Hotellet har 22 gjesterom med god standard, restaurant med 40 sitteplasser, lobbybar og en liten uterestaurant om sommeren. En del av hotellrommene har utsikt til havnen og den indre skjærgård.
Kart

Vegaøyan Verdensarv
Vegaøyan er ærfuglens rike med 6500 øyer holmer og skjær spredt over 1037 km2. I dette gruntvannsområdet har mennesker bodd i mer enn 10000 år. I 2004 ble Vegaøyan skrevet inn på UNESCOs liste over verdens natur- og kulturarv som det første norske kulturlandskapsområdet. UNESCOs liste over verdensarven, World Heritage List, inneholder områder eller objekter som er av uerstattelig kultur- eller naturverdi i en global sammenheng.
Kart

Norsk Havbruksenter
Norsk Havbrukssenter kan du lære mer om oppdrett og miljøet rundt oppdrettsanleggene. Vi kan tilby undervannskamera, fóring av fisk, akvarium og dyktige guider som kan vise deg rundt på vårt visningsanlegg. På hverdager serverer vi også lunsj.
Kart

Adresse:
Tilrem 31,
8900 Brønnøysund
Norge

GPS:
65.52407º N, 12.27454º Ø
Kart

Kontaktinformasjon:
Telefon: 0047 750 25 212
Mobil: 0047 41 51 52 13
Mail: urterar@frisurf.no

Nå oss også på

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss, så tilpasser vi anledningen etter dine ønsker og behov.

Tlf: 00 41515213
Mail: urterar@frisurf.no
Org.nr: 996 619 982

Bruk gjerne vårt kontaktskjema

Adresse

Hildurs Urterarium AS ligger tett ved rv. 17 ca 5 km. nord for Brønnøysund mot ferjeleiet Horn.

Klikk her for kartGPS

Hildurs Urterarium AS
Tilrem 31, 8908 Brønnøysund
NORGE

Åpningstider

Restauranten Sagastua er åpen for bordbestilling senest dagen før,  Ved større grupper kan gjesteantallet økes til 95 personer fordelt på flere rom.

Sommerkafe i hagen åpen 20 juni-15 aug hver dag kl 12-17. Ingen forhåndsbestilling i kafeen.