Choose language: nben

Det ærlige kjøkken

Ronny er kjøkkensjef og regjerer på kjøkkenet. Her tolereres overhode ikke snarveier eller lettvinte løsninger! Boksåpnere og poser med ferdigprodukter er bannlyst. Kraft og fonder av kjøtt og fisk produseres på kjøkkenet. I en koke- eller stekeprosess sørger vi for at alle smaker fra råstoffet beholdes. Slik kan vi med god samvittighet bruke vårt eget slagord: Det ærlige kjøkken!

Opplevelsen
Vi ønsker at et måltid hos oss også skal være en totalopplevelse der alle våre sanser skal tas i bruk. Foruten selve smakssansen kan våre andre sanser som syn, hørsel og luktesans også stimuleres under et måltid. Og klarer man også og stimulere vår 5. sans som sitter bak brystbenet som man kan kalle velbehag – er måltidet optimalt!

Råstoffer
Vi satser i stor grad på lokale og egenproduserte råstoffer, så som urter fra hagen, poteter fra vår gode nabo, lammekjøtt fra Brønnøy, vilt fra skogen og fisk fra fjorden. Vi selv er tilstede under hele prosessen med disse varene. Fra lammene kommer inn fra beite til filetene ligger på tallerkenen, mørningsprosessen på viltkjøtt, eller til lammerulla ligger klar for salg i butikken. Dette gjør at vi har detaljkunnskap om det vi produserer. På denne måten er vi i stand til å gå i dialog med kundene våre om produktene, noe vi ser er av stor interesse og viktighet. V

 i opptatt av å finne nye og kreative måter å utnytte råvarene på. Med nye oppskrifter og nye tilberedningsmetoder, stykking og partering. 
Tanken bak dette er at det skal gå en rød tråd gjennom det hele der gjennomføring, smak, og kvalitet sikres.

Selve smaken
Vi tror at jo større kasserollene blir, og jo raskere og effektivisert tilberedningsteknikkene blir, dess mindre smak blir det på maten. Og det er selve smaken alt dreier seg om!! 
I mange kjøkken forsvinner den gode smaken og aromaen i utslagsvasken, opp gjennom pipa, eller ut gjennom ventilasjonssystemet. Maten skal smake det den er. Vi passer på at vi alltid har selvproduserte fonder og kraft på lager. Ja, det er arbeidsomt, men på sikt lønner det seg likevel fordi vi kan og vil levere smakskvalitet.

Adresse:
Tilrem 31,
8900 Brønnøysund
Norge

GPS:
65.52407º N, 12.27454º Ø
Kart

Kontaktinformasjon:
Telefon: 0047 750 25 212
Mobil: 0047 41 51 52 13
Mail: urterar@frisurf.no

Nå oss også på

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss, så tilpasser vi anledningen etter dine ønsker og behov.

Tlf: 00 41515213
Mail: urterar@frisurf.no
Org.nr: 996 619 982

Bruk gjerne vårt kontaktskjema

Adresse

Hildurs Urterarium AS ligger tett ved rv. 17 ca 5 km. nord for Brønnøysund mot ferjeleiet Horn.

Klikk her for kartGPS

Hildurs Urterarium AS
Tilrem 31, 8908 Brønnøysund
NORGE

Åpningstider

Restauranten Sagastua er åpen for bordbestilling senest dagen før,  Ved større grupper kan gjesteantallet økes til 95 personer fordelt på flere rom.

Sommerkafe i hagen åpen 20 juni-15 aug hver dag kl 12-17. Ingen forhåndsbestilling i kafeen.