Choose language: nben

Anledninger

Gjennom årene har mange valgt å feire store og små dager hos oss her på Hildurs Urterarium. Alt fra dåp, konfirmasjon og bryllup, minnestunder til jubileer, vennelag, firmafester og julebord. Vi synes det er stas å få ta del i slike viktige øyeblikk, og ser alltid frem til å møte nye mennesker og gamle kjente.  Om du kontakter oss så kan vi sammen finne frem til den perfekte formen på ditt arrangement.

Bryllup

Vi vil ønske dere velkommen til en uforglemmelig bryllupsfeiring på Hildurs. I samråd med prest eller sorenskriver kan vielsen gjerne foregå i vår  bibelhage. Her er rolige og fredfylte omgivelser og det mektige Mofjellet står som vitne. Med herlige dufter fra hagen og feststemte mennesker, skulle dette være en perfekt ramme for en perfekt dag. Selve middagen serveres i Sagastua, pyntet i tråd med brudebukettens farger. Levende lys, dempet musikk, sørger for en intim og god atmosfære. Området egner seg for en familiefest der også barna blir tenkt på som gjester, med leker, barnestoler, uteareal.

Tilrettelegging
Pynting av bryllupsbord, organisering, planleggingsmøte på Hildurs med brudeparet kr. 1500,-
• Ved vielse i hagen, beregner vi oss kr 1500,- i tilegg for tilrettelegging.

NB! Dere må selv kontakte prest eller sorenskriver som skal forrette vielsen.

Meny
 kontakt oss så kan vi sammen finne frem til den perfekte formen på ditt arrangement.

Aperitiff
Alkoholfritt  kr. 55,- pr glass
Husets Kir  kr. 95,- pr glass (Solbærvin blandet med musserende vin)
Prosecco eller cava  95- pr glass

Champagne 125.- pr glass

• Kaffe og organisering av kakebord (medbrakte kaker) kr. 65,- pr voksen pers. Barn under 12 år gratis.

Vi håper dere finner dette interessant og spesielt for feiring av bryllupsdagen/middagen i disse omgivelsene. Ta gjerne kontakt for nærmere samtale, vår dør er åpen!

Dåp-Konfirmasjon

2 viktige dager som gjerne kan feires hos oss i hjemlig atmosfære. Vi tilpasser både Meny,bordpynting og opplegg til hver enkelt. Ta kontakt for en prat. 750.- kr for bordpynting, planleggingsmøte og tilrettelegging.

Minnestund

En dag fyllt med følelser og minner! Da er det godt å dele det med sine nærmeste. Ta kontakt så ordner vi en verdig markering etter dine ønsker.

Lunsjpakke

Her vil dere få en guidet runde i vår flotte urtehage. Deretter kommer dere inn i vårt hjem der vi vil fortelle dere mer om vår bedrift og restaurant. Servering av varm lunsj i Sagastua og kaffe i finstua. Et besøk i vår gårdsbutikk Løpstikka vil vi også anbefale.

Beregnet tid ca 1 1/2 – 2 timer
Kr 325.- pr pers, drikke til maten kommer utenom. Alle rettigheter

Temakvelder

Her på Hildurs kjører vi temakvelder flere ganger i året. Her er dere invitert til å komme med innspill om aktuelle Tema. Da inviterer vi til hyggelig sammenkomst her hos oss, med god mat, drikke og mye latter.

Her er tema eks på tema som vi har hatt.

Fransk åpning, Mat til vin-vin til maten, Mafiakveld, Neptuns gaffel, Øst i Nord, Steakhouse aften, Helt Vilt! Lutefiskgilde. Saken er Biff! Markens Grøde. Tapas-smått og godt. Her er det bare fantasien som setter grenser 🙂

Julebord

Adresse:
Tilrem 31,
8900 Brønnøysund
Norge

GPS:
65.52407º N, 12.27454º Ø
Kart

Kontaktinformasjon:
Mobil: 0047 41 51 52 13
Mail: urterar@frisurf.no

Nå oss også på

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss, så tilpasser vi anledningen etter dine ønsker og behov.

Tlf: 00 41515213
Mail: urterar@frisurf.no
Org.nr: 996 619 982

Bruk gjerne vårt kontaktskjema

Adresse

Hildurs Urterarium AS ligger tett ved rv. 17 ca 5 km. nord for Brønnøysund mot ferjeleiet Horn.

Klikk her for kartGPS

Hildurs Urterarium AS
Tilrem 31, 8908 Brønnøysund
NORGE

Åpningstider

Restauranten Sagastua er åpen for bordbestilling senest dagen før,  Ved større grupper kan gjesteantallet økes til 95 personer fordelt på flere rom.

Sommerkafe i hagen åpen hver dag kl 12-17 i sesong. Ingen forhåndsbestilling i kafeen.