Adresse:
Tilrem,
8900 Brønnøysund
Norge

GPS:
65.52407º N, 12.27454º Ø
Kart

Kontaktinformasjon:
Telefon: 0047 750 25 212
Telefon: 0047 750 25 134
Mobil: 0047 482 64 899
Mail: urterar@frisurf.no

Nå oss også på

HjemOM OSSVi på Hildurs

Vi på Hildurs

Hildurs Urterarium ligger på Tilrem, ca 5 km nord for Brønnøysund. Dette har vært et samlingspunkt for mennesker helt siden vikingtiden, og ennå den dag i dag samles folk fra fjern og nær for å nyte fantastisk natur, smakfull mat og godt selskap. Vi som ønsker deg velkommen på Hildurs Urterarium ser på oss selv som en stor familie. I stor grad er vi faktisk det, og det er vårt eget hjem vi inviterer deg inn i.

Dersom du ønsker å laste ned filmen, klikk her og laste den ned fra Vimeo!

Under kan du lese om våre faste ansatte. I tillegg har vi flittige hjelpere som stepper inn i høysesongen, og som bidrar i vårt lune samhold.

Laila
Laila er gift med Atle og opprinnelig fra Stjørdal. Hun er tidligere daglig leder for Hildurs Urterarium AS og kvalitetsbevisst i alle ledd. Laila er raus, blid og nyskapende, genuint interessert i mennesker. Laila skinner om kapp med sola, også når sola ikke er fremme!

 

 

Atle
Atle er født og oppvokst som odelsgut på Tilrem Gård, nå kjent som Hildurs Urterarium. Alte er historiefortelleren i gjengen, og generelt en kreativ person. Atle var med og videreutviklet matfilosofien etter sin mor, Hildur. Dette er en mann som har glimt i øyet og alltid en vits på lur!

 

 

Ronny
Ronny er Lailas sønn og kjøkkensjef her på Hildurs. Han har gått gradene fra læregutt, og fikk overta sjefsrollen etter Atle i 2007. I Ronnys verden er halvfabrikat bannlyst, her lages all mat helt fra grunnen av. Ronny er smaksbevisst – Hildurs sitt eget kvalitetstempel!

 

 

Aina
Aina er født, oppvokst og bor på Sømna. Hun er gift med Lailas sønn, Ronny, og er derfor svigerdatter på gården. Aina er organisator, har ansvar for kurslokalet og restauranten. Med sitt sprudlende humør er Aina en av bærebjelkene hos oss, og er brennende engasjert i å skape gode opplevelser for Hildurs sine kunder. Overtok som daglig leder 01.11.2013

 

 

hilde

Hilde
Hilde er vinansvarlig her på Hildurs. Hun har mange års arbeidserfaring innen vinkunnskap, og er veldig sørvisinnstilt. Hilde har et positivt, omsorgsfullt og strålende vesen, og deltar i det meste som skjer her hos oss.

 

 

Rigmor, Hildurs Urterarium AS

Rigmor
Rigmor bor i Brønnøysund og har vært en trofast medhjelper siden slutten av 90-tallet. Lett på foten og lett å be. Allsidig og nøyaktig.

 

 

 

Ivar
Ivar som er gift med Rigmor har også vært en trofast medhjelper siden midten av 90-tallet. Ivar er vårt muntrasjonsråd og alt-mulig-mann som fikser det meste.

 

 

 

Hildur og Thorbjørn, Hildurs Urterarium ASHildur og Thorbjørn
Det var disse to som la ned grunnsteinen i dette eventyret. Alt startet med Hildurs urtehage i 1988. Konseptet ble videreutviklet med lunchservering av urtesuppe, og Thorbjørns vinproduksjon. Etter hvert har nye generasjoner overtatt, men er du heldig så kan du fortsatt treffe Hildur og Thorbjørn på tunet.

 

 

Stein Åge Reppe-Karlsen
Stein Åge er mentor, styreleder og en kar med meget godt utviklet økonomisk sans. Han har en god menneskelig innsikt og sklir rett inn i gjengen her på Hildurs. I tillegg til sitt styreverv hos oss er han også egen næringsdrivende. Stein Åge sin latter er usedvanlig smittende og har mang en gang gitt god trim til lattermusklene!